Rijbewijskeuring

Verwijst het CBR u door naar de oogarts voor een rijbewijskeuring? Onze optometrist kan op korte termijn deze rijbewijskeuring uitvoeren! U maakt van tevoren een afspraak zodat wij tijdens de keuring uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen.

Een rijbewijskeuring bij Giesbers Optiek

Wij adviseren u op de dag van de afspraak alle papieren van het CBR, het Zorgdomein nummer (ZD-nummer) en uw legitimatiebewijs mee te nemen zodat de optometrist deze kan gebruiken. Uw ogen worden onderzocht en deze gegevens worden naar de oogarts gestuurd.
De oogarts beoordeelt deze gegevens en stuurt zijn advies aan het CBR. Daar wordt uiteindelijk besloten of uw rijbewijs verlengd wordt. Het CBR geeft u vervolgens de uitslag door.
Blijkt uit de keuring dat u een nieuwe bril of lenzen nodig heeft? Dan bent u natuurlijk van harte welkom om deze bij ons uit te zoeken!
In sommige gevallen worden uw ogen voor het onderzoek gedruppeld, waardoor u niet in staat bent na afloop zelf naar huis te rijden. U kunt daarom het beste iemand meenemen die u weer naar huis kan brengen of zonder auto komen.

Kosten van een rijbewijskeuring

De kosten van de rijbewijskeuring zijn €89,-.

Een afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken voor deze oogkeuring. Dit kunt u via onze online agenda doen of telefonisch via 0486-420665.